Eluktronics RP-15 Versus Eluktronics RP-17 (R7 Versus R7)

Beide zijn prima laptops.

Maar alleen qua specificaties!

Ik zou mijn geld aan geen van beide verspillen, tenzij ze het vervelende probleem oplossen dat het leven van deze laptops ellendig maakt!

Ik zal later meer over dat probleem bespreken, maar voor nu is hier een korte en mooie samenvatting van alles …

Hoewel alle specificaties overeenkomen in zowel de Eluktronics RP-15 als de Eluktronics RP-17, verschillen ze duidelijk in hun schermafmetingen en dat is vrijwel het enige verschil tussen deze twee laptops.

Het display op de Eulktronics RP-17 is misschien meer kleurnauwkeurig en beter voor degenen die zowel willen livestreamen als games willen spelen.

Beide laptops hebben echter een ENORM probleem, daarom zou ik je aanraden om bij beide uit de buurt te blijven!

Het probleem

De reden waarom je bij beide uit de buurt moet blijven, is dat het, zoals je weet, goedkope laptops zijn van een niet zo bekend bedrijf, wat betekent dat ze problemen zullen hebben met stuurprogramma-ondersteuning en zo, wat precies het probleem is met deze laptops.

Een klant zei dat hij problemen had met zijn laptop waardoor hij de USB-poorten niet kon gebruiken en dat hij geen besturingssysteem kon installeren of zelfs geen USB-drive kon aansluiten.

Een van de grootste problemen die ik ooit ben tegengekomen bij langdurig gebruik van een laptop.
USB-poorten werkten niet meer en ik werd gek toen ik ze probeerde te beheren.
Stuurprogramma’s voor dit merk zijn verpakt op hun eigen website en lijken achter te lopen op typische updateschema’s.

Omdat mijn USB-poorten nu niet werken Ik kan geen externe apparaten gebruiken Ik kan geen back-up van mijn gegevens maken Ik kan geen USB DAC gebruiken maar het belangrijkste is dat ik niet eens nieuwe Windows-kopieën kan installeren (of erger nog Linux).
Alles zit op de slechtst mogelijke manier op slot en ik kan onmogelijk genoeg advies geven om je van dit merk af te houden.
Ze zijn goedkoop omdat de kwaliteit goedkoop is.
Zegt een ontevreden klant

Klinkt als een vreselijke ervaring, niet? En het IS een vreselijke ervaring, daarom raad ik je aan om voor iets anders te gaan, misschien de Asus Zephyrus G14 of de Asus TUF A15 ?

Op dit moment gebruik ik persoonlijk de Acer Predator Helios 300 uit 2017 met de i7 7700HQ-processor en het werkt geweldig! Maar ik zou je niet aanraden om deze aan te schaffen.

Ja, ga voor het nieuwste model van 2020 als je deze Helios-laptop wilt kopen, maar overweeg alsjeblieft geen van deze twee Eluktronics-laptops.

Je verspilt je tijd EN geld.

Leave a Reply