Lijst met 8 beste laptops voor gamers | Wat Kosten Voordeel 2023

Hier hebben we een lijst gemaakt met de beste gaming-laptops , zodat degenen onder u die graag uw tijd met computerspellen willen optimaliseren, weten wat de beste optie is wanneer u investeert in deze belangrijke hobby van uw dagelijks leven.

Met de enorme hoeveelheid opties die momenteel op de markt zijn, is het normaal dat iedereen die wil investeren in een gaming-laptop enigszins in de war raakt door zoveel opties.

Rekening houden met prestaties, schoonheid, comfort en dat het daadwerkelijk doet wat het belooft, is geen eenvoudige taak, maar na het lezen van dit artikel is het zeer waarschijnlijk dat u een goede beslissing kunt nemen.

Wat er gebeurt, is dat er de laatste tijd talloze mogelijkheden op de markt zijn, vooral met het groeiende aantal gamers en machines met uitstekende kwaliteit. In dezelfde mate vragen deze laptops een hoge investering, daarom is het de moeite waard om dit artikel te lezen alvorens te kiezen.

Onthoud dat de lijst die we hier zullen maken rekening zal houden met de kwaliteit van laptops, en daarom kunnen sommige echt schrikken, vanwege de prijs. Let goed op, want het doel van het artikel is om de kwaliteit op een rij te zetten en juist hierdoor behoren ze tot de top.

Op deze site is het ook mogelijk om andere artikelen te vinden met de beste kosteneffectieve, de niet-professionele, enz. Daarom kan lezen uw ideeën verduidelijken over wat u moet overwegen bij het beleggen, en wie weet voor degenen die twijfelen om het te begrijpen of zelfs te wachten met beleggen!

Hoe dan ook, het is de moeite waard om te lezen, zodat je niet meer twijfelt!

De acht beste gaming-laptops van 2023

Beste gaming-laptops van 2023

Een goede opmerking die allereerst moet worden gemaakt, is dat een goede gamercomputer veel verder moet gaan dan technische specificaties om als echt goed te worden beschouwd! Daarnaast moeten alle items worden opgenomen om het op de best mogelijke manier te laten werken. Dat wil zeggen, het is niet genoeg dat een item goed is, maar het hele werk als geheel.

Met dit artikel laten we de kennis binnen uw bereik waarmee tot het jaar 2023 rekening kan worden gehouden, van waarden, specifieke details, processors, geheugen, verschillen, kortom, het zal een volledige lijst zijn van elk van ze zodat er geen twijfels zijn in de keuzetijd.

Voor verdere verduidelijking kunt u de rest van de artikelen lezen die meer details bevatten, hoe meer u weet, hoe minder risico u loopt. Houd bij het kiezen in gedachten wat uw prioriteiten zijn, en ga dus mee met de teksten hier.

Laptopsworden weergegeven beginnend met de bovenste keuze.

1e – Acer Predator Helios 300

Deze laptop staat bekend als de beste in zijn gamercategorie en is waar elke gamer letterlijk van droomt, en dat is geen wonder. Het is uitgerust met Intel I7 van de negende generatie, 16 GB RAM! Naast de 6GB DDR6 GTX 2060 maakt dit model de topklasse compleet met een 256GB SSD en een 2TB HDD. Het is precies dat allemaal bij elkaar, en om die reden staat het bekend als een ware schat voor de gamewereld.

Kortom, het draait elk spel en met een bovengemiddelde kwaliteit. Het is geen grap wat hij kan transformeren als je speelt en daarom staat hij bovenaan!

Om dit allemaal te laten werken zonder op te warmen, zijn de AeroBlade-ventilatoren die het heeft ontwikkeld zodat uw laptop niet oververhit raakt of zelfs, zodat het zo stil mogelijk kan zijn, dit alles met een absurde bruikbaarheid!

Het heeft een 15,6-inch Full HD IPS-scherm met een verversingssnelheid van 144 Hz, toegevoegd aan waveMaxx Audio-technologie, het heeft de perfecte combinatie om de beste gamer-laptop van de laatste tijd te zijn!

Een nieuwigheid waardoor je voorgoed verliefd zult worden op dit Acer-model! Het is uitgerust met de Killer Wireless 1550, een mechanisme dat voorkomt dat de beroemde vertraging optreedt in wedstrijden wanneer de wifi-verbinding wordt verbroken. Dit gebeurt niet wanneer je deze gamer-laptop gebruikt, maak je geen zorgen, je mist geen enkele minuut van je spel!

Bij het testen kon de Acer Predator Helios 300 bijna alle nieuwste release-games zoals: GTA V, Fortnite en Assassin’s Creed Odyssey) op ultra draaien met een gemiddelde van 60 tot 88 fps.

Dit is zeker de machine waar elke gamer naar op zoek is, er is aan elk detail gedacht en laat niets te wensen over! Het is de moeite waard om in dit model te investeren omdat het een zeer doordachte investering is en elke cent waard.

Kenmerken Acer Predator Helios 300:

 • Scherm:  Full HD IPS 15.6 met 144hz refresh”
 • Processor:  Intel Core i7 9750h
 • Werkgeheugen:  16GB DDR6
 • HD:  256 GB SSD + 2 TB
 • Videokaart:  NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB DDR6
 • Gewicht:  2,4 kg

2e – Dell G5 5590

Deze tweede plaats is geen grap, in feite heeft Dell in dit model zwaar geïnvesteerd in moderniteit en comfort voor spelers, om nog maar te zwijgen van technologie.

Om te beginnen heeft het een futuristisch ontwerp met een toetsenbordsjabloon met blauwe achtergrondverlichting. Het scherm is oneindig, full HD en ontspiegeld, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is in elke omgeving. De schermhelderheid is nog steeds, 250 nits, Dobly Audio-luidsprekers essentieel voor iedereen die zich ondergedompeld wil voelen in het spel, de geluidskwaliteit is echt indrukwekkend!

Over het technische gedeelte gesproken, het heeft 16 GB RAM, 128 GB SSD I7 en een GTX 1050 met 3 GB speciaal RAM. Dit alles om u te vertellen dat deze machine in staat zal zijn om de nieuwste generatie games probleemloos en probleemloos te spelen. Het gemiddelde ligt tussen de 30 en 45 fps.)

De apparatuur is niet alleen extreem modern en wijdt de beste game-ervaring aan zijn gebruikers, maar is ook veelzijdig als het gaat om transport, aangezien hij iets meer dan 2 kg weegt. Precies, dit alles in een compacte en zeer moderne uitvoering.

Het is perfect omdat je het gemakkelijk in je rugzak kunt bewaren.

Dell G5 5590 Kenmerken:

 • Scherm:  15,6″ ontspiegeld Full HD-scherm met 300 nits
 • Processor:  Intel Core i7 9750H
 • Werkgeheugen:  16GB DDR4
 • HDD:  512 GB SSD
 • Videokaart:  NVIDIA GeForce GTX 2060 6GB DDR6
 • Gewicht:  2,33 kg

3e – Dell G3 3590

Dit wordt gezien als een inferieure weergave van de Dell hierboven en dat is het ook, in een model met iets inferieure functies, maar het blijft een geweldige keuze en is zeker de moeite waard om in te investeren, maar je moet de details in de gaten houden die het onderscheiden .

Het heeft een negende generatie I7, G3 waarmee het de grafische kracht en een hoge verwerkingscapaciteit kan leveren. Het slaagt erin om de overgrote meerderheid van de huidige games uit te voeren omdat het is uitgerust met 512 GB SSD en nog een GTX 1660TI.

Het is goed om te onthouden dat dit model een zeer goede grafische eigenschap heeft, en als we alle elementen samenvoegen, wordt het een geweldige laptop, die de investering waard is, maar in vergelijking met het superieure model kan het deze topklasse niet leveren lijn kwaliteit. Het is een optie voor diegenen die niet aan hun maximale vraag zitten bij het kopen van een gamer.

Hier zijn enkele zeer belangrijke overwegingen die moeten worden gemaakt over dit model van laptop-gamer:

De batterij is echter goed, laat een beetje te wensen over, aangezien hij maximaal 4 uur uit de buurt van het stopcontact blijft. Het gemiddelde ligt tussen de 2u en 4u bij licht en matig gebruik. In eerste instantie zou het veel langer moeten meegaan gezien de waarde van de overname.

Er is een koelprobleem bij dit type laptop, bij intensief gebruik bereikt de CPU gemakkelijk 100 graden Celsius, dit leidt tot verlies van verwerkingskracht, zodat oververhitting niet optreedt.

Het heeft een 15,6 HM ontspiegeld scherm, dat 210 nits bereikt, waardoor het niet wordt aanbevolen om dit model in zeer intens zonlicht te gebruiken.

In ieder geval kun je een goede ervaring hebben met zwaardere games, omdat het functies heeft die voorkomen dat die vervelende crashes optreden, waardoor je jezelf midden in het spel verliest, of zelfs het moment en een hele playthrough mist.

Dell G3 3590 Kenmerken:

 • Scherm:  15,6-inch Full HD-scherm met antireflectiecoating
 • Processor:  Intel Core i7 8565U
 • Werkgeheugen:  8GB DDR4
 • HDD:  512 SSD
 • Videokaart:  NVIDIA GeForce GTX 1660TI
 • Gewicht:  2,33 kg

4e – Samsung Odyssee (I7)

Voordat we meer kenmerken van deze laptop geven, is het de moeite waard om te zeggen dat het een eersteklas tussenproduct is met goede configuraties, en dat het zelfs aan de meest veeleisende gebruikers kan voldoen.

Dat komt omdat de fabrikant de productie van gamers een paar jaar opzij had gezet en besloot dit model weer te maken.

Om te beginnen maken ze geen grapje, want het is een I7 van de zevende generatie gecombineerd met 8 GB RAM plus een GTX 1050. Deze combinatie is helemaal niet slecht en het is in staat om gemakkelijk high-end en nieuwste generatie games te spelen. . Uw gebruikers geweldige prestaties bieden.

De constructie van het apparaat brengt een door de meeste gebruikers gemelde storing met zich mee die oververhitting is, de meeste gebruikers melden dat als je er iets meer van vraagt, het uiteindelijk oververhit raakt en te wensen overlaat als het over zwaardere games gaat. En dit alles terwijl je bedenkt dat het uiteindelijk opwarmt en veel langzamer draait dan de meeste andere.

De samenvatting is dat het geen slechte gaming-laptop is, verre van dat, maar het is goed om te onthouden dat de investering dit soort vooringenomenheid zal hebben tijdens het spelen, en dat is de reden waarom als je een speler bent die je tijd wil investeren in hierdoor kan hij je gemakkelijk teleurstellen.

Eigenschappen Samsung Odyssey (I7):

 • Scherm:  15,6-inch Full HD-scherm met antireflectiecoating
 • Processor:  Intel Core i7 7700HQ
 • Werkgeheugen:  8GB DDR4
 • HD:  1 TB HD
 • Videokaart:  NVIDIA GeForce GTX 1050TI 4GB DDR5
 • Gewicht:  2,52 kg

5e – Samsung Odyssee (I5)

Onlangs vervaardigd door Samsung, is het een laptop met een zeer futuristisch ontwerp, met rechte lijnen, waardoor de laptop een ongeëvenaarde uitstraling krijgt. Het heeft geen SSD, maar is uitgerust met een GTX 1650 (4 GB), 8 GB RAM en 1 TB opslag.

Deze geoptimaliseerde versie heeft niet langer de eerdere problemen met oververhitting, zelfs als de gamer is afgestemd op zijn hoge frequentie (beestmodus) blijft de temperatuur in evenwicht, zonder grote problemen.

Een aanraakgevoelig HD-scherm, en het verschil in snelheid ten opzichte van de oude versie is een van de hoogste waarden, anti-reflectie en 15,6” zorgt ervoor dat de speler geen problemen ondervindt als hij besluit om bijvoorbeeld in zonlicht te spelen.

Het is een lichtgewicht optie, 2,5 kg, die goede grafische mogelijkheden heeft, het is mooi, modern, geoptimaliseerd voor een betere ervaring dan de vorige versie. Deze versie is dus zeker een goede keuze want het heeft alle mogelijke “gebreken” van de oude versie opgelost, ja, het is de investering waard.

Eigenschappen Samsung Odyssey (I5):

 • Scherm:  15,6″ ontspiegeld Full HD-scherm
 • Processor:  Intel core i5 9300H
 • Werkgeheugen:  8GB DDR4
 • HD:  1 TB HD
 • Videokaart:  NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB
 • Gewicht:  2,49 kg

6e – Acer nitro 5

Dit model heeft een negende generatie I7, Full HD IPS-scherm met 324 nits, 16 GB RAM en ongelooflijke interne geheugencapaciteit, 1 TB plus 128 GB SSD. Dat is alles, kort samengevat, als je toevallig in zonlicht speelt, maakt het geen enkel verschil, want het is ontworpen om er geen last van te hebben.

Bovendien brengt het ontwerp van een apparaat dat alleen in Brazilië door het merk is gelanceerd iets totaal nieuws en heel moois, het is geen wonder dat het een van de meest gewilde op de markt is, dit soort dingen, zou ik zeggen dat je alleen maar kunt begrijpen als je het in handen hebt.

Het is verlicht en heeft een grafische capaciteit van GTX 1650 (4GB). Voor degenen die de gamer-laptop graag bij zich dragen, is het een geweldige optie, deze heeft het gewicht en minder dan 2,5 kg is echt niet om hem in je rugzak te verzwaren en mee te nemen waar je maar wilt.

Maar aangezien niet alles bloemen zijn, gaan we voor u twee van de meest voorkomende klachten van gebruikers opsommen, het is meestal niet erg goed als we het hebben over zwaardere games, omdat het gemakkelijk opwarmt en de laptop aan efficiëntie verliest. De spellen draaien niet met de juiste kwaliteit die ze nodig zouden hebben.

Het geluid, tweede op de lijst, is niet van de verwachte kwaliteit, vooral als het in overeenstemming was met de investeringswaarde.

Kenmerken Acer nitro 5:

 • Scherm:  15,6″ Full HD IPS-scherm
 • Processor:  Intel Core i7 9750H
 • Werkgeheugen:  16GB DDR4
 • HDD:  1 TB + 128 GB SSD
 • Videokaart:  NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB
 • Gewicht:  2,37 kg

7e – Lenovo Ideapad L340

Dit is de beste optie voor beginnende spelers, omdat we op deze lijst de krachtigste gamers in Brazilië hebben, dus laten we niet vergeten dat we heel oprecht zijn als we over voor- en nadelen schrijven, dit is een geweldig model, maar het is precies waar het zou moeten plaats zijn.

Het scherm is full HD, core I7 en wordt geleverd met GTX 1050, wat er gebeurt is dat het na verloop van tijd te wensen overlaat in de kwaliteit van releases, vanwege de mid-range kaart.

Daarom hebben we het hier over beginnende gamers of gamers die minder vaak spelen, er komt een nieuwe generatie consoles aan, dus het zou niet interessant zijn om alleen op dit model te vertrouwen, denk erover na voordat je investeert.

Het is echter goed om te onthouden dat games als Fifa, Mortal Kombat 11, The Sims 4, Outlast, GTA V ja en met een goede kwaliteit zullen draaien. Daarover hoeft u zich geen zorgen te maken!

Rekening houdend met het feit dat het ontwerp precies is gemaakt met de bedoeling om niet oververhit te raken, een achteraf gemonteerd toetsenbord met twee ventilatieopeningen, is er geen manier om je in de steek te laten.

Lenovo Ideapad L340 Kenmerken:

 • Scherm:  15,6″ ontspiegeld Full HD Infinite Screen
 • Processor:  Intel Core i7 9750H
 • Werkgeheugen:  8GB DDR4
 • HD:  1 TB
 • Videokaart:  NVIDIA GeForce GTX 1050 3GB
 • Gewicht:  2,19 kg

8e – Lenovo Ideapad S145 – 15IWL

Dit is zeker de laptop die het minst op een gamer lijkt, uit deze hele lijst, maar we kunnen niet uitsluiten dat het potentieel heeft om goede games te spelen voor uw investering.

Laten we naar de technische kenmerken gaan: I7, 8 GB RAM en een MX 110 (met 2 GB toegewezen) is een geweldige optie voor iedereen die van tijd tot tijd wil genieten van een goed spel. Het is echter goed om te onthouden dat dit geen instapmodel laptop is en ook geen gamer.

Je kunt je werk doen, het rustig gebruiken in een commerciële omgeving en spelen wanneer je maar wilt. Hij is licht van gewicht, minder dan 2 kg en toch gemakkelijk te vervoeren.

Ter illustratie: de achtste generatie I7 maakt het mogelijk om zware applicaties uit te voeren, die bijvoorbeeld zowel in games als in werkprogramma’s kunnen worden gebruikt. Met de rest van de instellingen kunt u het gemakkelijk gebruiken zonder dat u hoeft te investeren in een externe harde schijf.

Vergeet niet dat het onderwerp gaming-laptops is, dus deze is in het nadeel vanwege het feit dat hij geen goede ventilatie heeft voor games en ook geen SSD heeft.

Zijn kaart is niet de beste, maar eenvoudige games kunnen zonder grote complicaties worden uitgevoerd, die met instellingen tussen laag en gemiddeld tussen 19 en 27 fps.

Kortom, het is een van de investeringen voor iedereen die geen professional is en daar ook niet naar op zoek is, maar gewoon weer een goede optie om werk en gamen te combineren.

Lenovo Ideapad S145 Functies – 15IWL:

 • Scherm:  15,6″ Full HD-scherm
 • Processor:  Intel Core i7 8565U
 • Werkgeheugen:  8GB DDR4
 • HD:  1 TB
 • Videokaart:  NVIDIA GeForce MX 110 2GB DDR5
 • Gewicht:  1,85 kg

Wat is de beste gaming-laptop?

Om deze vraag te beantwoorden, moet je jezelf nog een vraag stellen: wat is je profiel als gamer? Dit maakt het eenvoudiger en gemakkelijker om aan te passen aan de hier vermelde modellen, omdat de gepresenteerde machines miljoenen kenmerken hebben waarmee rekening moet worden gehouden, maar ik denk dat de eerste en belangrijkste de investeringswaarde is.

Wie op zoek is naar het beste van het beste, zal veel meer moeten investeren! De eersten op de lijst zijn gereserveerd voor die echt verslaafde gamers, zij zullen de beste ervaring hebben omdat alle details precies met dat in gedachten zijn gemaakt, dus het is de moeite waard om te investeren als dat op dit moment jouw vraag is!

De apparaten die bovenaan de lijst staan, zijn krachtig, wanneer ze worden toegevoegd aan het profiel van de geboren gamer-gebruiker, zal het veel helpen bij de prestaties van het spel!

gemiddelde gamers

Als jij een van die mensen bent die gewoon voor de lol willen spelen, maar toch serieus bezig zijn met hun tijd, dan zijn deze modellen iets voor jou! Ze helpen je om de spellen uit te voeren, maar de investering kan worden gehalveerd, het zullen laptops zijn die je vertrouwt, omdat ze precies zoals jij zijn die tussenpersoon, tijd en investering vergen.

Onthoud dat ze uitstekend zijn voor wielen die nieuw uitgebrachte titels op de markt hebben!

beginnende gamers

Dit zijn de beroemde amateurgamers die gewoon in het weekend willen spelen als ze tijd hebben, of die willen investeren in een laptop om te spelen en hun dagelijkse taken en werk te oefenen. Concentreer u in die zin op de laatste twee op de lijst, want ze zullen echt aan uw behoefte voldoen. Ze hebben goede instellingen en voldoen aan de eisen van beide taken zonder u in de steek te laten.

Houd altijd uw behoefte in de gaten en lees dan zorgvuldig wat elk kan opleveren en hoeveel u bereid bent te investeren, zodat er geen vergissing is op het moment van aankoop!

Leave a Reply