Lijst met de 8 beste gaming laptops | Kijk wat goed en goedkoop is

Wil je hulp bij het kopen van een laptop en weet je niet waar je moet beginnen? Dit artikel kan je geweldige tips geven voor deze missie!

Voor degenen die geen idee hebben hoe ze moeten beginnen met het kopen van een laptop voor games, geeft dit artikel je veel tips, omdat er veel factoren zijn waarmee je rekening moet houden, waardoor we deze taak soms een missie kunnen noemen.

Het eerste waar u aan moet denken en waar u rekening mee moet houden, is het bedrag dat u bereid of in staat bent te besteden aan de aanschaf ervan. Bekijk daarna in detail welke het beste bij u past, rekening houdend met een reeks factoren.

Dit artikel is een alternatief voor iedereen die op zoek is naar een laptop voor weekendgames, vrijetijdsgames, en niet voor professionals zoals een gamer-laptop, maar gewoon een alternatief om je vrije tijd te vergemakkelijken.

Daarom vermelden we hier de acht beste gaming-laptops van 2023.

Beste gaming-laptops van 2023

Onthoud dat deze laptopechter uitstekend zijn voor diegenen die de functie van werk en vrijetijdsgames in het weekend willen combineren, niet zijnde laptops die specifiek zijn geclassificeerd voor games (gamer-laptop).

In deze lijst is rekening gehouden met verschillende soorten technologische smaken om het maximale aantal gebruikers tevreden te stellen, aangezien het een zeer uitgebreide selectie is, maar zeer goed gedaan.

Het aantal overwogen variaties was om de maximale kwaliteit en diversiteit te bereiken en de conclusie van de acht beste te bereiken om de verwarring op het moment van aankoop zoveel mogelijk te verminderen. Lees en let op de details en behoeften op het moment van uw aankoop, op deze manier zal dit artikel zeer nuttig zijn en u veel onderzoekstijd besparen.

We beginnen de lijst met degenen die een grotere materiële investering vragen (duurder) en gaan verder met degenen met een vriendelijkere prijs, maar onthouden dat de kwaliteit van alles goed is, maar het vermogen wordt gekwantificeerd vanaf de eerste op de lijst.

Onze website zal er ook een bijgewerkte lijst van bijhouden vanwege de constante en snelle veranderingen die kunnen plaatsvinden op het gebied van elektronica. Houd gewoon de website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief om de informatie rustig te ontvangen.

Hier zullen we een voor een de kenmerken opsommen waarmee in elk van de modellen rekening moet worden gehouden:

1e – Dell Inspiron I14

Deze laptop maakt niet alleen deel uit van Dell’s team van professionals, maar kan ook worden geclassificeerd als een ware schat aan technologie. Om die reden staat het hier bovenaan onze lijst, het is een van de beste kosteneffectieve acquisities en een geweldige optie voor iedereen die zijn geld in het beste wil investeren. Het heeft de tiende generatie l7, het is de nieuwste op de markt.

Het heeft een anti-reflecterend scherm en oneindige randen, wat zorgt voor comfort tijdens het werken of spelen. Omdat de ogen minder vermoeid raken, ongeacht de tijd die online wordt doorgebracht, verbetert het elke ervaring voor iedereen die dit laptop gebruikt.

Bovendien, met een interne ruimte van 256 GB, stroomlijnt het de functies en stelt het je in staat om te spelen en je werk en eisen te doen met meer behendigheid en bruikbaarheid. Geen crashes, niet te lang wachten, een echt wonder dat het mogelijk maakt om op hetzelfde apparaat te werken en te spelen.

Voor het uitvoeren van games heeft deze laptop 8 GB RAM en zijn GeForce MX 230 (2 GB) die de opname van verschillende nieuw uitgebrachte titels zal vergemakkelijken. Hiermee kunt u op de hoogte blijven van games zonder details van het nieuws te missen.

Dit alles met een intelligent ontgrendelingssysteem voor het vingerafdrukscherm. Het maakt het gemakkelijker omdat wachtwoorden vaak lang en moeilijk te onthouden zijn. Behalve dat het veel veiliger is.

Dell Inspiron I14-functies:

 • Scherm:  15,6″ ontspiegeld Full HD LED
 • Processor:  Intel Core i7 10210U
 • Werkgeheugen:  8GB DDR4
 • HDD:  256 GB SSD
 • Videokaart:  NVIDIA GeForce MX 230 2GB DDR6
 • Gewicht:  1,4 kg

2e – Dell Inspiron I15

Dit model kan worden beschouwd als een zeer vergelijkbare versie van het bovenstaande Dell-model. Want als we zouden vergelijken, zou het de jongere broer in de buurt van de Dell Inspiron l14 kunnen worden genoemd.

Het behoudt de kwaliteit van het scherm, de functies, het antireflectiescherm met oneindige rand, de behendigheid die het mogelijk maakt om meerdere taken tegelijkertijd op het werk en in het spel uit te voeren, het is echt een waar technisch kunstwerk , maar het enige dat te wensen overliet, is dat het niet in het zwart wordt verkocht.

Het model gaat verder met de nieuwste generatie l5, ook 8GB RAM, 256GB SSD en een GeForce MX 230 (2GB). Kortom, het gaat verder met dezelfde functies die het tot een geweldige aanwinst maken, maar theoretisch beschouwd als een beetje inferieur aan het bovenstaande model, een paar technologische kenmerken.

Het is echter net zo efficiënt als het gaat om het downloaden en gebruiken van game-apps en mogelijke banen.

Dell Inspiron I15-functies:

 • Scherm:  15,6″ ontspiegeld Full HD LED
 • Processor:  Intel Core i5 10210U
 • Werkgeheugen:  8GB DDR4
 • HDD:  256 GB SSD
 • Videokaart:  NVIDIA GeForce MX 230 (2GB)
 • Gewicht:  1,6 kg

3e – Asus VivoBook X512

Als we een premium tussenliggende computer beschouwen, is dit het meest complete en ideale model dat zeker aan uw vraag zal voldoen. Met een ontwerp van moderne lijnen, samen met zijn oneindige scherm, is de Asus VivoBook X512 de meest complete combinatie van de laptopdroom.

De l5-videokaart in combinatie met het prachtige productontwerp, dat superlicht en compact is, valt bij iedereen in de smaak en is een uitstekende kosteneffectieve optie. En toch zorgt het in vergelijking met het concurrentiemodel voor een felle concurrentie in de markt.

Het is een high-end machine en kan daarom zowel games als de meest complexe applicaties uitvoeren, zoals: Photoshop, Auto Cad, Premiere, naast vele andere games die behendigheid en veel interne ruimte vereisen.

Daarnaast draagt ​​ook het formaat van het scherm bij aan de kwaliteit bij het gamen, een groter scherm van 15,6 kan nog steeds een prima optie zijn voor wie graag films en series kijkt op zijn laptop. Het imiteert gemakkelijk een televisie vanwege zijn kwaliteit en beeld- en schermgrootte. Hoe dan ook, het is een uitstekende optie voor uw vrije tijd.

Een onmisbaar praktisch aspect van deze laptop is de oplaadsnelheid, in ongeveer 50 minuten heeft je laptop 60% van de totale batterij. Dat klopt, ideaal voor degenen die het altijd heen en weer moeten dragen op het werk, en voor degenen die studeren en het losgekoppeld moeten gebruiken.

De grafische capaciteit en de mogelijkheid om de meest uiteenlopende soorten applicaties uit te voeren, is een verschil voor de kwaliteit van uw GeForce MX 110. Een model waarbij elke cent van de investering de moeite waard is.

Asus VivoBook X512 Kenmerken:

 • Scherm:  HD 15,6″ ontspiegeld
 • Processor:  Intel Core i5 8565U
 • Werkgeheugen:  8GB DDR4
 • HD:  1 TB HD
 • Videokaart:  NVIDIA GeForce MX 110
 • Gewicht:  1,75 kg

4e – Asus X543

De bedoeling van de fabrikanten van deze Asus was om bruikbaarheid te combineren met een meer klassiek zakelijk tintje, en daarmee levert het een van de beste alternatieven op het gebied van tussenliggende laptops in de categorie. Ideaal voor degenen die het dagelijks op het werk gebruiken en toch graag plezier hebben in het weekend.

Het heeft een dun schermontwerp en het toetsenbord is 1,88 mm dik. Om nog maar te zwijgen over de geleverde productiviteit. Deze machine heeft Intel core 15.8GB RAM en een 256GB SSD opslag. De perfecte combinatie van snelheid en soepele bediening, dit is een geweldige optie voor iedereen die zijn aankoop wil optimaliseren door weg te gaan van de basis en over te stappen op het premium assortiment.

Net zoals je films, series en games kunt kijken met een indrukwekkende schermkwaliteit, is het geluid iets betoverends vanwege de zeer sterke bas die de nodige impact heeft om de emotie op die momenten te verhogen. De perfecte combinatie!

Naast dit alles heeft het een koelsysteem waardoor degene die ermee werkt zich geen zorgen hoeft te maken over oververhitting, het is mogelijk om uren achter elkaar door te werken en het zal geen tekenen van oververhitting vertonen.

Asus X543-functies:

 • Scherm:  15,6″ HD
 • Processor:  Intel Core i5 6200U
 • Werkgeheugen:  8GB DDR4
 • HDD:  256 GB SSD
 • Videokaart:  Intel HD Graphics 520
 • Gewicht:  1,9 kg

5e – Lenovo Ideapad S145

Dit model is een van de bestsellers in Brazilië en dat kan verschillende redenen hebben! Het is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, die kwam met de bedoeling toegankelijk te zijn in prijs, maar met alle kwaliteiten die tussenliggende laptops hebben en ze hebben zichzelf overtroffen bij deze lancering, omdat het dit alles en een beetje meer biedt.

Hij is mooi aan de buitenkant, naast een praktische vormgeving aan de binnenkant die het mogelijk maakt om de concurrentie te evenaren in kwaliteit en design. Met core l5 heeft het 8 GB RAM en 1 TB intern geheugen, wat een uitstekende optie was voor degenen die zwaardere programma’s of applicaties moeten gebruiken. Voeg dit toe aan lichtheid en verfijning.

Het is mogelijk om snel en eenvoudig je films en series te werken, te spelen of te kijken. Het kan gemakkelijk van de ene plaats naar de andere worden vervoerd, aangezien het minder dan 2 kg weegt, en bovendien is het scherm ontspiegeld en heeft het een opening van 180 graden. U kunt het in elke omgeving gebruiken en het verandert niets aan de kwaliteit van de geconsumeerde afbeelding.

Lenovo Ideapad S145 Kenmerken:

 • Scherm:  HD 15,6″ ontspiegeld
 • Processor:  Intel core i5 8265U
 • Werkgeheugen:  8GB DDR4
 • HD:  1 TB HD
 • Videokaart:  Intel UHD Graphics 620
 • Gewicht:  1,85 kg

6e – Dell Inspiron 15 3000

Dit is zeker de beste optie die Dell kan bieden in een mid-range laptop. De perfecte optie voor mensen die op zoek zijn naar een kwaliteitsoptie, maar momenteel niet veel willen investeren. Dit is de beste manier om dit te doen, waarbij functionaliteit wordt gecombineerd met kwaliteit.

Deze laptop heeft een L3-processor die prestaties mogelijk maakt voor de meest uiteenlopende soorten gebruik: films kijken, series kijken, video’s bekijken, spreadsheets doorbladeren, toegang krijgen tot sociale netwerken, games spelen. Alles kan op een lichte manier en met een prachtige schermresolutie en nog beter geluid.

Opslag is 4 GB RAM, wat meer dan genoeg is om alle benodigde apps voor gaming uit te voeren en zelfs als je werktaken nodig hebt. Een nieuwigheid die specifiek is voor Dell is dat u uw mobiele telefoon kunt verbinden met de laptop, waardoor alle gegevens worden gesynchroniseerd en de tijdoptimalisatie nog verder wordt verbeterd.

Ook is het mogelijk om met de laptop te bellen, berichten te versturen en andere dagelijkse taken uit te voeren. Veel gemakkelijker en praktischer, bespaart tijd.

Dell Inspiron 15 3000 Kenmerken:

 • Scherm:  15,6″ ontspiegelde HD LED
 • Processor:  Intel Core i3 7020U
 • Werkgeheugen:  4GB DDR4
 • HDD:  1 TB HDD
 • Videokaart:  Intel UHD Graphics 620
 • Gewicht:  2,3 kg

7e – Lenovo Ideapad 330

Dit kan gemakkelijk worden beschouwd als een ideaal laptopmodel voor mensen die op zoek zijn naar een combinatie van een lange batterijduur en een uitstekend ontwerp en vermogen om applicaties, games en websites te laten draaien zonder te crashen, zonder vertraging en zonder enige complicaties.

Het merk Lenovo komt op de markt als een uitstekend alternatief voor wie wil investeren in iets totaal anders dan de bestaande merken op de markt van hetzelfde model, het heeft een kostenvoordeel dat de keuze versterkt.

Opnieuw bracht het merk een veel lichtere optie, denkend aan minder dan 2 kg. Het is dat laptopmodel dat u overal mee naartoe kunt nemen vanwege de bruikbaarheid ervan, neem het mee van de ene plaats naar de andere.

Het is een geweldig alternatief, wat het doel ook is van degenen die in dit model willen investeren, het is een laptop die bekend staat als een instapmodel dat gericht is op informeel of matig gebruik van de meest uiteenlopende soorten werk en games, lichter en eenvoudiger. Aanbevolen voor degenen die programma’s, games en applicaties nodig hebben die meer uren nodig hebben, meer geheugen voor zwaardere games, het is beter om terug te keren naar de top van deze lijst.

Bovendien is hij licht van gewicht en kan de batterij 4-6 uur meegaan bij het overschakelen van matig naar casual gebruik of andersom. Ideaal voor degenen die hem op reis willen meenemen, omdat hij licht van gewicht en compact is en de batterij zonder stopcontact urenlang meegaat.

Lenovo Ideapad 330 Kenmerken:

 • Scherm:  15,6″ HD
 • Processor:  Intel Core i3 7020U
 • Werkgeheugen:  4GB DDR4
 • HD:  1 TB
 • Videokaart:  Intel UHD Graphics 620
 • Gewicht:  1,8 kg

8e – Acer streeft 3

Dit is verreweg de beste optie voor wie op dit moment niet in de positie is om veel geld te investeren, maar wel een goede investering moet doen. Om je een idee te geven, zijn slogan is “Kracht en behendigheid om je taken uit te voeren.” En dat is het precies, het is een ideaal model om dagelijkse basistaken uit te voeren.

Het is een lichte laptop, weegt minder dan 2 kg en kan daarom gemakkelijk worden vervoerd, mooi ontwerp en volgens de uitgevoerde tests kan hij gemakkelijk 4 uur worden gebruikt zonder zelfs maar op te laden. Ideaal nog steeds, voor reizen, voortbewegen of dat soort dingen.                

Deze laptop heeft 1 TB interne opslag waarop je films, games, foto’s, bestanden en wat je maar wilt kunt opslaan. Games die gemakkelijk op deze laptop kunnen worden gespeeld, zijn onder andere The Walking Dead, GTA San Andrea en Bully.

Acer Aspire 3-functies:

 • Scherm:  15,6-inch HD LED-LCD
 • Processor:  Intel Core i3 6006U
 • Werkgeheugen:  4GB DDR4
 • HD:  1 TB
 • Videokaart:  Intel HD Graphics 520
 • Gewicht:  1,85 kg

Wat is de beste laptop om te gamen?

De top van de Dell l14-lijst is zonder twijfel de beste, zozeer zelfs dat deze aanwinst niets te wensen overlaat in vergelijking met bijvoorbeeld een gamer-laptop in termen van kwaliteit en erin slaagt om aan de behoeften van gamers te voldoen .

Naast games kan deze machine ook zwaardere dagelijkse taken uitvoeren, zoals taken waarvoor 3 of 4 rendering-taken nodig zijn.

We benadrukken hier het feit dat het kopen van een laptop inderdaad een investering is omdat het tot vijf jaar kan duren, afhankelijk van hoeveel de persoon ervoor zorgt en waarvoor het wordt gebruikt, maar iedereen op deze lijst kan op die manier worden gezien .

Onthoud dat, volgens ons onderzoek tussen de voordelen, nadelen en tips van elke laptop, het altijd de moeite waard is om in gedachten te houden dat een investering in iets beters de langetermijnoplossing kan zijn. Het heeft geen zin om een ​​”zwakkere” laptop te kopen die onderaan de lijst zou staan, alleen maar om geld te besparen, als de taken die u ermee gaat uitvoeren de meest veeleisende zijn.

Altijd uw doel in de gaten houden bij de aankoop optimaliseert tijd en geld, zodat u zich over bijvoorbeeld twee jaar geen zorgen hoeft te maken over de investering in bijvoorbeeld een laptop.

Het is belangrijk om te benadrukken dat degenen die op zoek zijn naar modellen die langer meegaan, moeten kiezen voor de Dell-opties, en ze krijgen een gemiddelde duur van 4 of 7 uur. Asus bereikt in dit opzicht 4 uur, zonder grote problemen.

Visueel gezien zijn Dell-modellen mooier en zorgen ze daarom voor een betere visuele ervaring, vooral door de oneindige randen, waardoor games leuker worden om te spelen.

Gaming-laptops uit het middensegment

De opties voor dit soort games zijn voornamelijk: Inspiron 15 3000, Ideapad S145 en Asus X543. Al deze modellen bieden de ideale instellingen voor gebruikers die als informele of lichte gebruikers worden beschouwd.

Aangezien de tussenpersonen echter degenen zijn die niet zoveel gas nodig hebben, maar die wel een “vuur” -hoeveelheid apparaat nodig hebben, is de Asus X543 de beste optie. Het heeft het voordeel dat het een SSD heeft, waardoor het nog sneller is bij het voltooien van de taken die ervan worden verlangd.

Voor opslag is de Ideapad zonder twijfel de beste, omdat hij een interne ruimte van 1 TB heeft, waardoor het gemakkelijk is om video’s, games of foto’s op te slaan op elke manier die de gebruiker wil.

Over de inspiron 15 3000 gesproken, het is nog steeds een goed apparaat omdat de instellingen uitstekend zijn en, zoals hierboven vermeld, het voldoet aan alle eisen die het stelt, maar voor een tussenpersoon is het inferieur aan de hierboven genoemde. Dit is een van de enige die in het wit verkrijgbaar is.

Wat zijn gaming-laptops op instapniveau?

Instapapparaten zijn apparaten waarvoor u niet veel hoeft te investeren om te kopen en toch het maximale voordeel en voldoening bij uw aankoop behoudt. Spreken in dit geval, specifiek laptop.

Technologisch gezien zijn de opties voor degenen die de beste opties voor games willen: de Lenovo Ideapad 330 en de Acer Aspire 3 met een uitstekend technologisch ontwerp, ze voldoen aan alle vereisten om de best mogelijke optie te hebben tijdens het spelen.

Beide hebben 1 TB interne opslag en zijn daarom in staat om werkspullen op te slaan en zijn ook geweldig om games te spelen. Ongeacht wat het spel is, of het nu licht is zoals The Sims bijvoorbeeld of iets complexer en zwaarder.

Uitgerust met l3 en 4 GB RAM zorgen ervoor dat dagelijkse taken gemakkelijk worden voltooid en dat ze snel en efficiënt worden voltooid. Het is ook de moeite waard eraan te denken dat de batterij 2-4 uur matig gebruik bereikt, losgekoppeld!

We hopen dat je genoten hebt van dit artikel gemaakt door Laptops Consider .Com . Na al deze opties is het makkelijker kiezen uit de uitstekende opties die we op een rijtje hebben gezet. Een tip voordat u een keuze maakt, is om een ​​lijst te maken van wat u zoekt en vervolgens te markeren welke laptop u het beste bevalt en de aankoop te doen!

Leave a Reply